Live Chat +47 21 93 72 37
Pasientservice tilgjengelig nå: Man-Fre 9:00 - 18:00
  • Privat og konfidensiell serviceDiskré forpakning og betaling
  • Ekte medisinerFra apotek i Norge
  • Vår service inkluderer alt – Ingen skjulte kostnaderAlle priser inkluderer forsendelse & resept
  • Rask leveringTil hele landet
Hjem / Affiliate spørsmål og svar

Affiliate spørsmål og svar

Ofte stilte spørsmål (FAQ) for Healthtrader affiliates (https://no.121doc.net)

Kan du forsøke å forklare affiliate markedsføring på en enkel måte?

Affiliate markedsføring går ut på at enhver forretning på nett (forhandleren) kan gjøre sine produkter tilgjengelige via en tredjepart (affiliaten) gjennom bruk av affiliateprogrammer. Affiliatene tjener penger ved å skaffe salg og salgsmuligheter for forhandleren. Forhandlere, som selger varer og/eller tjenester på nett, vil generelt betale provisjon basert på enten kostnad pr salg (CPA) eller kostnad pr ledetråd/salgsmulighet (CPL).

Hvor mye er det mulig å tjene på affiliate markedsføring?

Det finnes ingen grenser. Vi har flere affiliater som tjener titusenvis i provisjon hver måned.

Kan hvem som helst lage en nettside og begynne med affiliate markedsføring? (Trenger jeg erfaring)?

På grunn av fremveksten av innholdsplattformer som Wordpress kan affiliater uten teknisk kunnskap nå lage gode nettsider. Du trenger ikke å ha erfaring, men du må være klar til å lære mye på veien.

Hvor mye tid tar det å bygge opp en nettside og tjene penger?

Mindre sider kan bygges opp på mindre enn en dag, og det finnes eksempler på at sider kan få sitt første salg innen 24 timer.

Står jeg alene med dette, eller kan jeg få støtte/opplæring?

Nei, du står ikke alene. Når du blir med i Healthtraders affiliateprogram vil du bli tildelt din egen kontokontakt, som vil være i stand til å svare på alle dine spørsmål. Det er også en stor gruppe affiliates på nett som som er å få finne både gjennom mange nettsider og forum. I tillegg finnes det opplæringsvideoer og artikler.

Hvilke steg må man ta for å komme i gang med affilate markedsføring?

Finn en nisje som du ønsker å prøve deg på, og gjør researchen din før du bestemmer deg for å bygge opp din nettside/kampanje. Lær om søkeordssjekking (keyword research) for en gitt helsetilstand, f.eks astma, og finn ut hvilke produkter som selger. Samtidig som det er viktig å gå etter produkter og helsetilstander som har høyt søkevolum, må du også føle at du har sjanse til å nå opp i søkeordsrankingen (f.eks i Google). Det handler om å finne riktig balanse mellom volum og konkurranse.

Straks du har bestemt deg for hva du går etter, sørg for at du finner en affiliate som tilbyr det du trenger. Det er klart at provisjonsnivået er viktig, men det er også andre ting du må vurdere. Det viktigste er at forhandlerens side er såpass bra at den selger. Det er ikke noe vits å referere kunder til en dårlig butikk, sånn at det ikke blir salg uansett. I tillegg til at butikken må ha bra kvalitet, må den også ha konkurransedyktige priser samtidig som butikkens affiliatetilbud må gi deg de ressursene du trenger for å lykkes. Dette kan innebære at de gir deg banners, bilder, funksjoner å legge til på siden din, rabattkoder med mer.

Hvordan blir jeg med i Healthtraders affiliateprogram? Koster det noe?

Det er gratis å bli med, og det tar deg ca 30 sekunder. Gå til linken nedenfor:

Healthtrader - Europas raskest voksende affiliate nettverk - spesialister på helse

Vanlige spørsmål fra affilatenybegynnere:

Ok, jeg har en konto; hva gjør jeg nå?

Nå trykker du på "tilbud"-fanen og velger så tilbudet du ønsker å promotere. Hvis du allerede har bestemt deg på forhånd om hva du skal promotere, gjør du bare et produktsøk for raskt å finne et passende tilbud. Hvis du bare blar igjennom kan du trykke på profilknappen for å få mer informasjon om hvert affilatetilbud.

Da har jeg fått opp linker og bannere på siden min. Hvordan vet jeg hvordan de presterer?

Healthtrader tilbyr en rekke rapporter som gir deg muligheten til å få oversikt over din kampanjes prestasjon. Hvis du for eksempel ønsket å se hvordan en gitt banner på siden din preseterer, gå til bannerrapporter og velg tidsperioden. Straks du har funnet banneren i rapporter, kan du se tall som konverteringsrate, trykkerate og inntjening pr klikk.

Hvor lenge "tilhører" en kunde som kom igjennom min side meg?

Dette vil variere avhengig av tilbudet. Likevel tilbyr vi en utrolig lang cookie-periode på 90 dager, som betyr at vi vil følge brukeren i 90 dager etter hans forrige klikk gjennom din side. I tillegg er vi stolte over at våre tilbud betaler provisjon både for nye og gjentakende bestillinger.

Når får jeg betaling?

Alle transaksjoner som blir merket "godkjent" vil bli utbetalt enten den 1. Eller 15. Pr måned, alt etter hva du foretrekker. Betalinger kan gjøres via bankoverføring, Paypal og Skrill.

Vanlige spørsmål for de som allerede er kjent med affiliatemarkedsføring:

Hvorfor skal jeg velge Healthtrader foran andre affiliatenettverk?

For å si det enkelt: vi er ekspertene på helse i Europa. Vi jobber kun med en håndfull av markedsledende forhandlere, og vi jobber tett med dem for å utvikle verktøy og muligheter som våre affiliates får tilgang til.

Hva slags fordeler har dere?

Våre tilleggsprogrammer, templater og merkefrie løsninger tiltrekker mange mindre affiliater fra de større åpne nettverkene. For å si det kort forsøker vi å gi affiliatene alle verktøy og ressurser slik at de kan bygge en nettside som konverterer bra. Alle våre affliater får en spesifikk affiliatekontakt, og i tillegg har vi kontor både i England og på New Zealand, det vil si at vi har 24 timers service.

Hvor vanskelig er det å lykkes i markedet? Er det sterk konkurranse?

Det kommer an på markedet, hvilken sykdom du vil behandle og hvilke produkt du promoterer for dette. Selv de mest konkurransepregende markeder, som f.eks Storbritannia, har muligheter for god inntjening. I Norge er affiliate markedsføring en litt ferskere geskjeft, og det er derfor store muligheter akkurat nå om du hiver deg i gang med det.

Hvor mye støtte kan jeg få via Healthtrader?

Det kommer an på hvor mye støtte du trenger. Noen affiliates snakker med oss omtrent daglig, mens andre foretrekker å gjøre det mest helt alene. Du er aldri alene når du jobber gjennom Healthtraders affiliatenettverk.

Det er ingenting å vente på. Gjennomsnittsbestilingen hos oss er over 1000kr, og provisjonen er minst 13% uavkortet. Bli med i dag: Healthtrader - Europas raskest voksende affiliate nettverk - spesialister på helse

Velg
behandling
Fyll ut en skriftlig konsultasjon
Legen skriver ut resept
Medisinen sendes fra apotek i Norge