Live Chat +47 21 93 72 37
Pasientservice tilgjengelig nå: Man-Fre 9:00 - 18:00
 • Privat og konfidensiell serviceDiskré forpakning og betaling
 • Ekte medisinerFra apotek i Norge
 • Vår service inkluderer alt – Ingen skjulte kostnaderAlle priser inkluderer forsendelse & resept
 • Rask leveringTil hele landet

Vilkår og betingelser

Vær oppmerksom på at følgende avsnitt: Vilkår og betingelser, Cookies, Personvern og pasientansvar avtalen er oversatte versjoner og den originale engelske versjonen av disse delene ble oversatt til andre språk.

Disse oversatte versjoner er en ekstratjeneste og en kontor oversettelse bare, og du kan ikke utlede noen rettigheter fra disse oversatte versjoner. I tilfelle av en konflikt om innholdet eller tolkningen av de nevnte oversatte deler eller inkonsekvens eller avvik mellom den engelske versjonen og andre språkversjoner av disse delene, skal den engelske versjonen, i den grad loven tillater det, gjelde, seire og være avgjørende.

Den engelske versjonen er tilgjengelig på vår hjemmeside ved å klikke her eller sendes til deg ved din skriftlige forespørsel.

Følgende vilkår og betingelser forklarer hvordan du kan bruke dette nettstedet, https://no.121doc.net/, og alle tilhørende nettsider (Nettstedet). Vennligst les følgende vilkår og betingelser nøye før du bruker og kjøper noe på nettstedet vårt.

Vær oppmerksom på at disse vilkårene kan variere fra tid til annen, og ved å gå inn på og bruke dette nettstedet eller på annen måte som indikerer ditt samtykke, du bekrefter, aksepterer og godtar å være bundet av disse vilkårene, og dokumentene nevnt i dem. Hvis du ikke er enig med eller godtar noen av disse vilkårene, bør du slutte å bruke nettstedet umiddelbart.

Detaljene i denne avtalen vil ikke bli arkivert med relevant myndighet av oss.

1 Definisjon

Innhold Betyr alle tekster, bilder, videoer, audio eller andre multimedia innhold, programvare eller annen informasjon eller materiel innsendt, eller på siden.
Uønsket Innsendinger Har meningen gitt i paragraf 6.1.
Cookie Policy Betyr en policy, som som styrer hvordan vi bruker informasjonskapsler på nettstedet.
Personvern Betyr en policy, som regulerer hvordan vi behandler personlige data som samles inn fra deg.
Vilkår og betingelser for levering Betyr de vilkår og betingelser som vil gjelde for deg ved bestilling av varer på nettstedet.
Vi, oss eller våre Betyr Hexpress Healthcare Ltd. Referanser til oss i disse vilkårene inkluderer også våre konsernselskaper fra tid til annen.
Du Betyr deg eller den person som besøker eller bruker nettstedet, dets innhold, våre produkter og tjenester.

I denne avtalen, en referanse til:

1.1 En lovbestemmelse inkluderer en referanse til den lovbestemmelse som er endret eller gjeninnsatt eller begge fra tid til annen om før eller etter datoen for denne avtalen og eventuelle underordnet lovgivning gjort under den lovbestemmelse om før eller etter datoen for denne avtalen ;

1.2 Et dokument er en referanse til det aktuelle dokument som modifiseres eller erstattes fra tid til annen;

1.3 Entall inkluderer flertall og vice versa (med mindre annet fremgår av sammenhengen);

1.4 En bestemmelse eller plan, med mindre annet er bestemt, er en referanse til en bestemmelse av eller en plan til denne avtalen; og

1.5 Ordene "andre", "inkluderer", "inkludert", "for eksempel" og "spesielt" skal ikke begrense allmenngyldigheten av eventuelle foregående ord og noen ord, som følger dem skal ikke tolkes som begrenset i omfang til samme klasse som de foregående ord hvor en større konstruksjon er mulig.

2 Bruk av nettstedet

2.1 Nettstedet er for personlig og ikke-kommersiell bruk.

2.2 Hvis du kjøper varer på vårt nettsted er du enig i å bli juridisk bundet av:

2.2.1 Våre vilkår og betingelser og eventuelle dokumenter nevnt i dem;

2.2.2 Ekstra vilkår som kan legge til eller erstatte noe av, denne kontrakten (dette kan skje for juridiske, regulatoriske eller sikkerhetsmessige grunner); og

2.2.3 Spesifikke vilkår som gjelder for enkelte varer.

2.3 Du godtar at du selv er ansvarlig for:

2.3.1 Alle kostnader du kan pådra deg i forbindelse med din bruk av Nettstedet; og

2.3.2 Holde passord og andre kontoopplysninger konfidensielt.

2.4 Hvis du har tilgang til Nettstedet fra steder utenfor Storbritannia, er du ansvarlig for å følge lokale lover der de er aktuelt.

2.5 Vi prøver å gjøre nettsiden så tilgjengelig som mulig. Hvis du har noen problemer med å bruke nettstedet, vennligst kontakt oss på kundeservice@121doc.net.

2.6 Vi kan forhindre eller utsette din tilgang til Nettstedet hvis du ikke overholder noen del av disse Nettstedet vilkår, eventuelle vilkår eller retningslinjer som de henviser eller gjeldende lov.

3 Rettigheter og ansvar

3.1 Partene

Denne avtalen fastsetter dine rettigheter og plikter, våre juridiske rettigheter og plikter, og viktig informasjon som kreves for å bli gitt under Consumer Rights Act 2015, Consumer Contracts (informasjon, avbestilling og tilleggskostnader) Forskrift 2013, og e-handelsforskriften 2002 . I denne avtalen:

 • Vi, oss eller våre midler Hexpress Healthcare Ltd (Leverandøren / Agent); og
 • Du eller din måte den personen som bruker nettstedet vårt for å kjøpe varer fra oss.

3.2 Våre bedriftsinformasjon

 • Vi er registrert i England og Wales med organisasjonsnummer: 07600912.
 • Vårt hovedkontor er på: 144 Mitcham Road, London, SW17 9NH, Storbritannia.
 • Vårt MVA-nummer er: GB 121 3176 59.

3.3 Regulatoriske organisasjoner

Vi er registrert med og regulert av følgende organisasjoner:

 • General Pharmaceutical Council (GPhC): Under registreringsnummer 9010082. For mer informasjon, klikk her.
 • Medisiner og helseprodukter Regulatory Agency (MHRA): under EUs felles autorisasjonsordning for online selgere av medisiner. For mer informasjon, klikk her.
 • Information Commissioner kontor (ICO): Under Notification Antall Z2900979. For mer informasjon, klikk her.

3.4 Nettkonsultasjoner og utstedelse av resepter

3.4.1 Vi forplikter oss til å gi deg tilgang til en online konsultasjon med en kvalifisert EU-registrert lege ( 'Doctor') for å diagnostisere og behandle din medisinske tilstand.

3.4.2 Slik høring og behandling er underlagt vilkårene og betingelsene i denne avtalen, og gjennomføre en konsultasjon med vår service er ikke å bli tatt som en garanti for at vår lege vil utstede en resept. Utstedelse av en medisinsk resept er utelukkende på Doctor skjønn.

3.4.3 Vi mener at det er i din beste interesse at vi informere din lokale lege om denne konsultasjonen. Uten ditt samtykke, vil vi ikke være i stand til å gjøre det, og vår lege vil ta fullt ansvar for din omsorg og ettervern mens du er kunde av vår private service.

3.4.4 reseptbelagte medisiner kan dispenseres ved norske apotek i henhold til gjeldende EØS-resepter utstedt av leger.

3.5 Garantier

3.5.1 Garantier fra deg

a) Du garanterer og forplikter seg til å gjennomføre vår online konsultasjon spørreskjema sannferdig og ærlig, avslører og avdekker all relevant informasjon til beste for din kunnskap.

b) Denne avtalen blir umiddelbart ugyldig hvis du svarer på alle spørsmål usant.

3.5.2 Garantier av oss

a) Vi garanterer og forplikter at konsultasjon spørreskjema vil bare bli sett av legen og hans medisinsk personell i den hensikt å behandle din medisinske tilstand.

3.6 Beskrivelse av medisiner

Beskrivelsen av medisinen er underlagt resept og levert av apoteket som vil påføre medisinen.

3.7 Pris

Prisen for behandling er underlagt resept.

3.8 Bestille varer fra oss

3.8.1 Forbrukerrettighetsloven 2015 gir deg visse juridiske rettigheter (også kjent som "lovfestede rettigheter"), for eksempel, varene:

a) er av tilfredsstillende kvalitet;

b) Er egnet til formålet; og

c) Er lik beskrivelsen, prøve eller modell.

3.8.2 Vi må gi deg varer som oppfyller dine rettigheter.

3.8.3 Hvis du er under 18 år, kan du ikke kjøpe varer fra nettstedet. Hvis vi blir varslet om at du er under 18 år eller var under 18 år da du gjennomførte, eller forsøkte å inngå, noen transaksjoner på nettstedet vårt ("under alder"), forhindrer vi deg umiddelbart i å inngå noen transaksjoner, bruke kontoen din, eller få behandling fra vår side. Vi skal undersøke påstanden om at du er, eller var, under alder inkludert om du faktisk har brukt vår tjeneste for eller på vegne av en annen person, og vi vil varsle relevante myndigheter, uansett om de er foreldre, foresatte eller regulatoriske organer om at du har forsøkt å bruke, eller har brukt, vår side mens du var, eller er, under alder.

3.8.4 Du legger inn en ordre på nettstedet ved å fylle ut og sende inn et elektronisk medisinsk spørreskjema som blir gjennomgått og vurdert av en lege. Legen kan da utstede en resept. Les og Se nøye gjennom bestillingen før du sender den.

3.8.5 Når du legger inn bestillingen på slutten av den elektroniske betalingsprosessen, vil vi erkjenne det via e-post. Denne erkjennelsen har imidlertid ikke bety at bestillingen er akseptert.

3.8.6 Vi kan kontakte deg for å si at vi ikke aksepterer bestillingen. Dette kan være på grunn av, men ikke begrenset av følgende årsaker:

(A) Vi kan ikke godkjenne betalingen;

(B) Du har ikke lov til å kjøpe varer fra oss;

(C) Legen henviser deg til din fastlege;

(D) Du har bestilt for mange varer innenfor et bestemt tidsrom; og

(E) Det har vært en feil på prisingen eller beskrivelse av varene.

3.8.7 Vi vil bare akseptere din bestilling når vi sende deg en bekreftelse på utsendelse. På dette punktet:

(A) En juridisk bindende avtale vil være på plass mellom deg og oss; og

(B) Vi, eller vårt samarbeidsapotek, vil sende varene til deg.

3.8.8 Ingenting i denne avtalen påvirker dine juridiske rettigheter i henhold til ulike relevante lover.

3.9 Betaling

3.9.1 Vi aksepterer følgende debet- og kredittkort: MasterCard og American Express. For å finne ut mer om de tilgjengelige betalingsmetoder, klikk her.

3.9.2 Vi vil gjøre alt vi kan for å sikre at all informasjon du gir oss når du betaler for varen er sikker ved hjelp av en kryptert sikker betaling mekanisme. Men i fravær av uaktsomhet fra vår side at vi ikke vil være juridisk ansvarlig overfor deg for eventuelle tap du måtte lide Hvis en tredjepart får uautorisert tilgang til all informasjon som du gir oss.

3.9.3 ditt kredittkort eller debetkort vil kun bli belastet når varen er sendt.

3.9.4 Alle betalinger med kredittkort eller debetkort må være godkjent av den aktuelle kortutsteder.

3.9.5 Prisen på varene er i:

(a) Britiske pund (£) (GBP);

(b) Euro (€) (EUR);

(c) Annen europeisk valuta; eller

(d) Annen ikke-europeisk valuta.

3.10 Levering og refusjon

Leveranse

3.10.1 Vi bruker Royal Mail Special Delivery tjeneste eller UPS å levere våre varer.

3.10.2 For ytterligere informasjon om leveringsalternativer, klikk her.

3.10.3 Den estimerte datoen og tidsvindu for levering av varene er satt ut i e-postbekreftelsen.

3.10.4 Vi vil la deg ha en revidert estimert dato for levering av varene hvis noe skjer som er utenfor vår kontroll, og påvirker den estimerte leveringsdatoen.

3.10.5 Levering av varene vil skje når vi levere dem til den adressen du ga til oss.

3.10.6 Vi kan ikke levere varene hvis vi ikke klarer å riktig identifisere deg. Vennligst oppgi leveransen representant med en form for ID (pass eller photo førerkort).

3.10.7 Dersom du ikke er hjemme for å motta og signere for levering, vil et telefonkort bli forlatt av leveransen representant som vil gi detaljer om hvor du kan samle bestillingen fra. Du kan velge å ha levering sendt til din arbeidsplass eller til en annen adresse.

3.10.8 Hvis ingen er tilgjengelig for å ta levering, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen på toppen av denne siden.

3.10.9 Når en pakke er sendt, er du bundet av vilkårene og betingelsene for bruk av våre speditører eller representanter.

Rett til å kansellere og refusjon

3.10.10 De forbrukerforhold (informasjon, avbestilling og tilleggskostnader) Forskrift 2013 - Del 3 - Rett til å kansellere - Forskrift 28. angir unntak fra retten til å avlyse:

28. - (1) Denne delen gjelder ikke når det gjelder følgende-

 • levering av varer som er laget til forbrukerens spesifikasjoner eller er tydelig personlig;
 • levering av varer som er egnet til å svekkes eller utløpe raskt;

(3) De rettigheter som denne del opphøre å være tilgjengelig i følgende omstendigheter,

(A) I tilfelle av en kontrakt for levering av forseglede varer som ikke er egnet for retur grunnet helsevern ...

3.10.11 I lys av det ovenstående og i lys av den type produkt og tjeneste som tilbys på nettstedet vårt, gjelder dette unntaket, og du har ingen rett til å avbryte.

3.10.12 Hvis denne kontrakten er avsluttet vil det ikke påvirke vår rett til å motta penger som du skylder til oss under denne kontrakten.

4 Eierskap og immaterielle rettigheter

4.1 Vi eier denne nettsiden og alle immaterielle rettigheter i det inkludert men ikke begrenset til noe innhold. Immaterielle rettigheter kan bety rettigheter som: opphavsrett, varemerker, domenenavn, design rettigheter, databaserettigheter, patenter og alle andre immaterielle rettigheter av enhver art hvorvidt de er registrerte eller uregistrerte (hvor som helst i verden). Vi holder alle våre rettigheter i enhver intellektuell eiendom i forbindelse med disse vilkårene. Dette betyr for eksempel at vi forblir eiere av dem og bruke dem som vi ønsker.

4.2 Alt materiale som finnes og som presenteres på dette nettstedet, inkludert men ikke begrenset til tekst og grafikk er vår opphavsrett eller lignende rettigheter, med mindre annet er uttrykkelig avtalt. Vi forbeholder oss alle sine rettigheter og strengt forby uautorisert bruk eller kopiering. Eventuelle autoriserte lovbestemte rettigheter til utskrift eller nedlasting er strengt begrenset til ditt eget personlige bruk. Ikke noe av materiale kan brukes til noe kommersielt formål overhodet.

4.3 Bruk av varemerker på området er strengt forbudt, med mindre du har vår skriftlige tillatelse. Eventuelle kopier av sidene i dette nettstedet som du lagrer, av noen som helst måte kan bare brukes for etterfølgende visning formål eller for å skrive ut ekstrakter for personlig bruk. Med mindre annet er uttrykkelig tillatt i skriving, kan du ikke lage en database i noen som helst form av disse websidene.

4.4 Du samtykker til ikke å justere, for å prøve å omgå eller slette eventuelle merknader på nettstedet (inkludert eventuelle merknader om immateriell eiendom) og spesielt i noen digitale rettigheter eller andre sikkerhetsteknologi innebygd eller som finnes på nettstedet.

4.5 Ingenting i disse vilkårene gir deg juridiske rettigheter i annet enn det som er nødvendig for nettstedet slik at du kan få tilgang til nettstedet.

5 Programvare

5.1 Programvaren kan bli gjort tilgjengelig for nedlasting for å hjelpe nettsiden til å fungere bedre. Du kan bare bruke slik programvare hvis du godtar å være bundet av vilkårene og betingelsene som gjelder for den aktuelle programvare (dette er også kjent som en "lisensavtalen for sluttbrukere" eller "EULA"). Du vil bli gjort oppmerksom på eventuelle vilkår som gjelder for programvaren når du prøver å laste den ned. Hvis du ikke aksepterer slike vilkår, vil du ikke få lov til å laste ned programvaren. Du bør lese alle vilkårene og betingelsene nøye for å beskytte dine egne interesser (de kan inneholde bestemmelser som er fastsatt hva dine juridiske ansvar er ved bruk av programvare, hva leverandøren av programvarens juridiske ansvar er, og bestemmelser som begrenser en programvareleverandør sitt juridiske ansvar overfor deg).

5.2 All slik programvare er kun til privat bruk i en ikke-kommersiell måte.

5.3 Bruke programvaren på en ulovlig måte (for eksempel reprodusere eller redistribuere det på en måte som bryter med gjeldende vilkår, og eventuelle andre som gjelder) er uttrykkelig forbudt og kan medføre straffeansvar.

6 Sende informasjon til Nettstedet

6.1 Selv om vi prøver å sørge for at området er sikkert, kan vi ikke garantere sikkerheten for informasjon som du gir oss, og derfor kan vi ikke garantere at det vil bli holdt konfidensielt. Av den grunn bør du ikke la oss ha noen patenterbare ideer eller patentsøknader, reklame eller markedsføring forslag, prototyper, eller annen informasjon som du anser som konfidensielle, kommersielt sensitive eller verdifulle (uønskede innsendelser). Mens vi setter pris på tilbakemeldinger, godtar du ikke å sende inn noen uønskede innsendelser.

6.2 Vi kan bruke noen uønskede innsendelser som vi ser rimelig passe på en fri-til-å-bruke basis (husk at vi har ingen måte å vite om slik informasjon er konfidensiell, kommersielt sensitiv eller verdifullt fordi vi ikke overvåker siden for å sjekke for disse sakene). Derfor vil vi ikke være juridisk ansvarlig for å beholde eventuelle uønskede innsendelser konfidensiell heller vil vi ikke være juridisk ansvarlig overfor deg eller noen andre for all bruk av slike uønskede innsendelser.

6.3 Vi kan avsløre din informasjon til en tredjepart som en del av et salg eller børsnotering av eiendelene Hexpress Healthcare Ltd eller datterselskap, divisjon eller datterselskap av Hexpress Healthcare Ltd, eller som følge av en endring i kontroll av Hexpress Healthcare Ltd eller noen av dets tilknyttede selskaper, datterselskaper eller avdelinger, eller i forberedelse til noen av disse hendelsene. Enhver tredjepart som Hexpress Healthcare Ltd overfører eller selger eiendeler til vil ha rett til å fortsette å bruke den personlige og annen informasjon som du oppgir til oss på den måten som er fastsatt i denne avtalen.

6.4 Ved å bruke dette nettstedet og ved å gi din informasjon til oss, indikerer du samtykke til oss, vår gruppe og tredjeparter til å samle og bruke din personlige informasjon i samsvar med vilkårene fastsatt i denne avtalen.

6.5 Vi vil kun bruke den informasjonen som vi samler inn om deg lovlig og i samsvar med de relevante lover.

7 Nøyaktighet av informasjon og tilgjengelighet av nettstedet

7.1 Vi representerer ikke og gir heller ikke noen garanti med hensyn til nøyaktighet, pålitelighet eller kontinuerlig tilførsel av noe av informasjonen på dette nettstedet. Mens vi prøver å sørge for at nettstedet er nøyaktig, oppdatert og fri for "bugs", kan vi ikke love at det er tilfellet. Videre kan vi ikke love at nettstedet vil være egnet for hvilket som helst formål. Enhver tillit som du har på informasjonen på dette nettstedet er på egen risiko.

7.2 Vi kan suspendere eller avslutte driften av nettstedet til enhver tid som vi ønsker.

7.3 Innholdet er kun ment for å informere deg om oss, våre produkter og nyheter, funksjoner, tjenester og andre nettsteder som kan være av interesse din generelle informasjonsformål. Det er ikke ment å inneholde noe teknisk, økonomisk eller juridisk rådgivning eller noen annen form for råd, og burde ikke være stolt på for alle hensikt.

7.4 Selv om vi prøver å sørge for at nettstedet er tilgjengelig for bruk, kan vi ikke love at nettstedet er tilgjengelig til enhver tid. Vi lover heller ikke uavbrutt bruk av deg av nettstedet.

8 Hyperlenker og tredjeparts nettsteder

Nettstedet kan inneholde lenker eller referanser til tredjeparters nettsteder andre enn nettsiden. Alle slike hyperlenker eller referanser er gitt for enkelhets skyld bare. Vi har ingen kontroll over tredjeparts nettsteder og aksepterer ikke ansvar for innhold, materiale eller informasjon som finnes i dem. Visningen av noen hyperkobling og henvisning til en tredjeparts nettside betyr ikke at vi støtter at tredjeparts nettside, produkter eller tjenester. Din bruk av tredjeparts nettsted kan være underlagt vilkårene og betingelsene for denne tredjeparts nettsted.

9 Begrensninger på vårt ansvar

9.1 Med unntak av noe rettslig ansvar som vi ikke kan utelukke av lov (for eksempel for dødsfall eller personskade), er vi ikke juridisk ansvarlig for alle:

9.1.1 Tap som:

a) Var ikke forutsigbare til deg og oss når denne kontrakten ble dannet, og

b) som ikke var forårsaket av brudd på vår side;

9.1.2 Virksomhets tap; og

9.1.3 Tap til ikke-forbrukere.

9.2 Enhver tillit du plasserer på noe materiale på dette nettstedet vil være på egen risiko. Vi forbeholder oss retten til etter vår diskresjon, men uten noen forpliktelser, for å gjøre endringer eller forbedringer, eller trekke tilbake eller korrigere eventuelle feil eller utelatelser i enhver del av materialet uten varsel.

9.3 Våre tjenester og informasjon utgjør ikke noen form for råd eller anbefaling fra oss og er ikke ment å brukes som grunnlag av deg i å gjøre noen spesiell medisinsk eller annen avgjørelse. Passende uavhengig medisinsk rådgivning skal innhentes før en slik beslutning.

9.4 Våre tjenester og materialet på dette nettstedet er gitt av oss på en "som er" basis, og vi fraskriver alle garantier (avhengig av bestemmelsen 3.5.2 ovenfor), direkte eller indirekte, i den grad gjeldende lov tillater det .

9.5 I den grad det er tillatt etter gjeldende lover, fraskriver vi oss herved ansvar for eventuelle krav, tap, krav eller skader av noe slag med hensyn til våre tjenester, informasjon og materiale gitt av oss inkludert, men ikke begrenset til, direkte, indirekte, tilfeldige eller tilfeldige tap eller skader, vil den forannevnte gjelder hvorvidt slike krav, tap eller skader oppstår i erstatningsansvar, kontrakt, uaktsomhet, i medhold av lov eller på annen måte.

9.6 Ditt besøk til og bruk av dette nettstedet og eventuelle konflikter om erstatningsansvar er underlagt disse ansvarsfraskrivelser etter denne paragraf 9 og lovene i England og Wales.

10 Personvernerklæring

10.1 Vi er forpliktet til å beskytte og respektere ditt privatliv og til å bruke teknologi for å forbedre din online sikkerhet. Før du bruker visse områder av dette nettstedet, ber vi deg om å registrere deg på den ved at du må oppgi personlig informasjon, inkludert «sensitive personopplysninger " som definert av Data Protection Act I998 ( 'lov'). Vi vil ikke gi noe personlig informasjon innhentet på denne måte, videre til en tredjepart, uten ditt samtykke. Vi vil bare bruke den informasjonen som vi samler inn om deg lovlig og i samsvar med loven.

10.2 I forbindelse med den nevnte "sensitive personopplysninger" ved å godta denne avtalen, gir du oss eksplisitt samtykke til å samle inn og slippe slike data for utvalgte parter inkludert tredjeparter.

10.3 Vi vil begrense innsamling og bruk av slik informasjon til det minimum som kreves for å levere, utvikle og forbedre våre tjenester og andre muligheter og bedre forvaltning av legens konsultasjon.

10.4 Den personlige informasjonen vi har vil bli holdt sikkert i samsvar med vår interne sikkerhetspolitikk og loven.

10.5 For å sikre at din personlige informasjon forblir konfidensiell, kommuniserer vi disse retningslinjer for personvern til alle våre ansatte.

10.6 Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Men vi vil ikke dele din personlige informasjon med disse nettstedene og er ikke ansvarlig for personvernpraksis. Vi oppfordrer deg til å lære mer om personvernpolicy til disse selskapene. Følgende denne personvernerklæringen og våre retningslinjer for personvern gjelder bare for dette området og ikke til tilknyttede nettsteder.

10.7 For betaling med kredittkort, bruker vi en sikker SSL / 256 bit kryptering.

10.8 Cookies brukes på https://no.121doc.net/ i den hensikt å forbedre kvaliteten.

10.9 I henhold til Privacy & ekomloven, vedtatt 11. desember 2003, sender vi ikke tilfeldig (tredjepart) markedsførings e-post til personlige e-postadresser (spam).

10.10 Denne personvernerklæringen gjelder bare for informasjon innhentet fra deg under ditt besøk på dette nettstedet. Vi vil vise en tydelig merknad på dette nettstedets hjem-side når disse Personvern vilkårene er oppdatert eller endret, og du bør sjekke våre retningslinjer for personvern med jevne mellomrom. Ved å velge å fortsette bruken av dette nettstedet, godtar du vilkårene i denne personvernerklæringen og av våre retningslinjer for personvern.

10.11 Du autoriserer oss, til enhver tid, å bruke ethvert middel vi anser nødvendige for å verifisere din identitet og kredittverdighet hos tredjepartsleverandører av informasjon, og du samtykker i at din identitet er verifisert ved hjelp av kredittdatainformasjon hentet på vegne av oss av tredjepart leverandører som vi kan bruke fra tid til annen.

10.12 Besøk på og bruk av dette nettstedet og eventuelle konflikter om personvern er underlagt denne personvernerklæringen og lovene i England og Wales.

11 Hendelser utenfor vår kontroll

Vi skal ikke ha noe ansvar overfor deg for eventuelle brudd på disse vilkårene forårsaket av en hendelse eller omstendighet utenfor vår kontroll, inkludert, men ikke begrenset til, streik, lock-out eller andre arbeidskonflikter, sammenbrudd av systemer eller nettverkstilgang, eller flom, brann, eksplosjon eller ulykke.

12 Variasjon

Ingen endringer i disse vilkårene er gyldige eller har noen effekt med mindre avtalt skriftlig av oss. Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene fra tid til annen. Våre nye vilkår og betingelser vil bli vist på nettstedet, og ved å fortsette å bruke og få tilgang til nettstedet etter slike endringer, godtar du å være bundet av endringer i disse gjort av oss. Det er ditt ansvar å sjekke disse vilkårene fra tid til annen for å verifisere slike endringer.

13 Konflikter

13.1 Vi vil forsøke å løse eventuelle konflikter med deg raskt og effektivt ved hjelp av vår interne klagehåndtering prosedyre.

13.2 Ta kontakt med oss så snart som mulig hvis du er misfornøyd med:

13.2.1 Vår service til deg; og

13.2.2 Enhver annen sak.

14 Tredjeparts rettigheter

Ingen andre enn en part i denne kontrakten har noen rett til å håndheve vilkår i denne kontrakten.

15 Jurisdiksjon

Denne kontrakten er underlagt lovene i England og Wales, og er underlagt den eksklusive jurisdiksjonen til domstolene i England og Wales.

Denne avtalen og alle handlinger, transaksjoner, konflikter og kontroverser som oppstår i henhold til eller knyttet til denne, og alle rettigheter og forpliktelser fra partene, skal styres av og tolkes i samsvar med lovene (og ikke lovkonfliktbestemmelser) i England.

Sist oppdatert september 2017.

"Vær oppmerksom på at dette dokumentet er en oversatt versjon og den originale engelske versjonen av dokumentet ble oversatt til andre språk."

Velg
behandling
Fyll ut en skriftlig konsultasjon
Legen skriver ut resept
Medisinen sendes fra apotek i Norge